6 Nisan 2017
Onlar Kelebek Kadar Hassas

Öğrencilerimiz, deride ve mukozada içi su dolu kabarcıklar şeklinde kendini gösteren ve halk dilinde kelebek hastalığı olarak bilinen sağlık sorununa dikkat çekmeye çalıştı. Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmenleri İlknur Saç ve Nefise Karhan rehberliğinde görev alan öğrenciler, Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğretmeni Berna Aybartürk ile birlikte daha önce öğrencilerin çabasıyla hazırlanan bez cüzdanlara kalıp baskı sanatını uygulayarak farklı renklerde kelebek baskıları yaptılar. Hazırladıkları bu cüzdanları öğle arasında arkadaşlarına sattılar. Elde ettikleri geliri İzmir’de bu hastalıkla mücadele eden çocuklara losyon ve ilaç alımında kullanacaklar.

Öğrencilerine ve onlara destek olan öğretmenlere çabaları nedeniyle teşekkür eden Okul Müdürü Tülay Yazgan emeği bulunan bütün öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.