Okulumuzu TÜBİTAK Türkiye Finallerinde Temsil Ediyorlar

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen “48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması”nda Biyoloji dalında birincilik ödülü kazanarak finalist seçilen öğrencilerimiz Ekin Karya Köse ve Ataberk Kıykım, Danışman Öğretmenleri Selma Candemir ile birlikte final yarışmasında okulumuzu temsil ediyor. Sergi 8-12 Mayıs tarihlerinde, Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında düzenleniyor.

Ege Bölge finalistleri, Türkiye finallerine katılmadan önce 5 Mayıs Cuma günü İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen teşekkür toplantısına katıldılar. Biyoloji branşında bölge finalisti olarak öğrencilerimizin, danışman öğretmenimizin de yer aldığı toplantıya Okul Müdürümüz Tülay Yazgan da eşlik etti. Öğrencilerimize, danışman öğretmen ve okul müdürüne teşekkür belgesi takdim edildi.