30 Aralık 2016
Okul Öncesi Öğrencilerine İngilizce Hikaye Okudular

İlkokul İngilizce Zümresi tarafından yürütülen etkinlik kapsamında, 4G sınıfından gönüllü öğrenciler İngilizce dersinde öğrendikleri bir hikayeyi okul öncesi öğrencileriyle paylaştılar. Öğrencilerimiz, minik kardeşlerine ‘Leo and Lily’s Adventure’ adlı hikayeyi kukla ve drama gösterisiyle anlattılar. Karşılıklı olarak iki yaş grubunu da çok mutlu eden bu eğlenceli etkinlikle, 4. sınıf öğrencilerimiz hem gönüllü olarak bir etkinlikte sorumluluk almayı hem de  ilkokul son sınıf öğrencileri olarak minik kardeşlerinin öğrenme sürecine katkıda bulunmayı tecrübe ettiler. Okul öncesinin minikleri ise sınıflarını renklendiren abi ve ablalarını büyük bir keyifle dinlediler ve izlediler. Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer de öğrencilerin bu çabasını çok değerli bulduğunu belirterek  hikayeyi keyifle izleyenler arasında yer aldı.