12 Şubat 2019
Öğretmenlerimiz “Eğitimde Değişim Konferansı”nda Sunum Yapacak

Eğitimin tüm paydaşlarının bir araya gelerek çoğaldıkları ve birbirlerine ilham oldukları 3. Eğitimde Değişim Konferansı 16 Şubat 2019 Cumartesi günü Işıkkent Eğitim Kampüsünde düzenlenecek. Konferansta farklı eğitim kurumlarından eğitimciler, mesleki ve kişisel gelişimi destekleyen nitelikte atölyelere, panellere ve sunumlara katılma olanağı bulacak.

Okulumuz Koordinatör Müdürü Murat Zorluer’in de danışma kurulu üyesi olduğu önemli etkinlikte Okul Öncesi Zümre Başkanı Özgül Nayiş ve Okul Öncesi Öğretmenimiz Gülnaz Yeleser “Erken çocukluk eğitimindeki masal ve öykülerle sistem düşüncesi yaklaşımı uygulamaları”, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Anıl Akkuş “Sınıfta değil her yerde sanat”, İngilizce Öğretmenlerimizden Şadiye Demir “Instant no-prep games for young language learners”, Hatice Sevgi Irk da “Using story driven media in EFL classrooms” adlı sunumlarıyla konferansa katkıda bulunacaklar.