4 Mayıs 2017
Öğrencilerimiz Ankara ve Eskişehir Üniversitelerini Tanıdı

26-27-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen “Ankara -Eskişehir Üniversitelerini Tanıma Gezisi”ne Anadolu ve Fen Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gürsel Demir, Sosyal Bilimler Zümre Başkanı Ercan Kılınç, Koordinatör Psikolojik Danışman Nazan Eryürek ve Psikolojik Danışman Özlem Kurt’un eşliğinde gerçekleşen gezinin önemli duraklarından biri Anıtkabir’di.  Öğrencilerimiz ve geziye rehberlik eden öğretmenlerimiz, 27 Nisan Perşembe günü Ata’nın huzuruna çıkarak saygı çelengi sundular. Ercan Kılınç, Anıtkabir özel defterine duygularını aktardı. Öğrencilerimiz,  gezi kapsamında Ankara’da ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent ve Atılım  Üniversitelerini; Eskişehir’de ise Osmangazi ve Anadolu Üniversitelerini ziyaret ederek öğretim görevlilerinden bilgi aldılar.