Ödüllü Öğrencilere Belgeleri Verildi

1 Aralık Cuma günü düzenlenen bayrak töreni öncesi farklı branşlarda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize başarı belgeleri okul müdürleri tarafından takdim edildi. İlkokul töreninde “Öğretmenim ve Ben” konulu resim yarışmasında sınıflar bazında dereceye giren öğrencilerimiz ile Türkiye Artistik Buz Pateni Şampiyonasında Türkiye 3.’sü olan Masal Oran ve Polonya’da düzenlenen “Always Green, Always Blue” adlı resim yarışmasında eserleri sergilenmeye değer bulunan Ege Armutlu, Mine Yılmazel ile Masal Oran’a belgeleri takdim edildi.

Ortaokul ve lise öğrencilerimiz için düzenlenen törende ise Kızılay Kulübü öğrencileri, Yale Üniversitesinden başarıyla dönen WSC Kulübü öğrencileri, “Atatürk Sınıflarımızda Yaşıyor” projesinde arkadaşlarının oylarıyla birinci olan sınıfların başkanlarına,  Futbol ve Streetball turnuvalarında birinci olan takımlarda yer alan öğrencilerimize,  Avusturya Klagenford Dünya Gençlik Olimpiyatı’na katılan öğrencilerimize, Makedonya Üsküp’te gerçekleşen 8. Nemo Cup 2017’e katılan yüzme milli takım kadrosuna seçilen öğrencimiz Ilgın Çil ile “Öğretmenim ve Ben” konulu resim yarışmasında derece elde eden ortaokul ve lise öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.