“MUNKONAL Konferansı”ndaydık

“MUNKONAL Konferansı”ndaydık

Lise MUN Kulübü öğrencilerimiz, 15- 17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Konak Anadolu Lisesi MUNKONAL konferansına katıldılar. Konferansa Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Isabella Ece Yazıcı, 2016 Amerika seçimleri Clinton Kabinesi yöneticisi olarak katkı verdi ve kabinenin başarısında önemli bir rol üstlendi. Zeynep Doğa Anlatıcı, SPECPOL komitesinde Pakistan delegesi olarak insan hakları ile ilgili küresel sorunlara çözümler üretmeye çalıştı. Öğrencilerimizinden Selin Sapanlı, Zeynep Kalyoncu, Ceyda Arabacıoğulları ile Doğa Simge Kahveci admin sıfatıyla organizasyona katkıda bulundular.
Fen Lisesi öğrencimizden İrem Karabudak Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Organizasyonunda turizm kaynakları alanında Rusya’yı temsil ederken,  Derin Bulut Müşterek Kriz Komitesinde yer aldı. Emre Şimşek’in de Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü için akademik asistanlık yaparak study guide hazırlığında yer aldığı konferansta, Bora Genç LEGAL komitesinde Ukrayna’yı temsil etti. Mert Timur ise konferansa admin olarak yer aldı.
Konferansta öğrencimizden İrem Karabudak’ın aldığı en iyi delege ödülü ile Bora Genç’in aldığı üstün başarılı delege ödülünü MUN ekibimizi çok sevindirdi.



Etiketler