MEVMUN Öğrencileri 60MUN’dan Başarıyla Döndü

MEV MUN Kulübü öğrencileri Eren Özdil, Emre Şimşek, Sarp Tatlıcıoğlu, Yarkın Menderes, Sıla Temelgünzeki, İrem Karabudak, Arda Özgöz, Destina Duran, Büşra Öztürk, Derin Bulut, Deniz Ardor, İpek Sabırlı ve Selin Sapanlı  21-24 Ocak 2019 tarihlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen 60MUN konferansına katılarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.
60. Yıl Anadolu Lisesinin düzenlediği  konferansta öğrencilerimiz UNHRC, ECOSOC, IORA, LEGAL , UNWOMEN komitelerinde insan hakları,  ekonomi ve sosyal meseleler gibi önemli küresel sorunları dile getirip çözüm önerileri sundular.   Fen Lisesi öğrencilerimizden Eren Özdil “Best Delegate” ödülünü alırken İrem Karabudak “Honorable Mention” ve Derin Bulut “Outstanding Award”  ödüllerini almaya hak kazandılar.