2 Kasım 2018
MEV Yönetim Kurulu Başkanımız ve MEV Genel Müdürümüz Okulumuzdaydı

MEV Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Sezgin, MEV Genel Müdürü Funda Kahraman, MEV Taşınmazlar ve Teknik Hizmetler Birimi Müdürü Tülay Akkurt Eroğluer ile MEV Taşınmazlar ve Teknik Hizmetler Birimi Müdür Yardımcısı Fuat Akay okulumuzda incelemelerde bulundu. Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan’ın eşliğinde okulumuzu gezen yöneticilerimiz 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni hazırlıkları yapan 1. sınıf öğrencilerimize sürpriz yaparak provalarına konuk oldular.  Atatürk sevgilerini şarkılarla, şiirlerle ifade eden öğrencilerimizin coşkulu hazırlıklarını zevkle izleyen yöneticilerimiz şarkılara eşlik ettiler ve öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ettiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Remzi Sezgin, okul öncesi sınıflarımızda miniklerle sohbet etti. İnovasyon laboratuvarı ve derslikleri gezen yöneticilerimiz yazın tatil döneminde yapılan tüm tadilatlarla ilgili okul müdürlerimizden ayrıntılı  bilgi aldılar.