29 Nisan 2019
MEV Talks

26 Nisan 2019 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen “MEV Talks” etkinliğinde düzenlenen 26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü’nün anlam ve öneminden söz edildi. Adam Savage tarafından gerçekleştirilen “How Silple Ideas Lead to Scientific Discoveris” (Basit Fikirler Nasıl Bilimsel Buluşlara Götürü” konulu TEDTalk videosu izlendi. Sonrasında öğrencilerimiz sunumlarını yaptılar. 7-B sınıfından Sarp Batu Uysal, “Human Rights” (İnsan Hakları), 7-D sınıfından Arda Canlar ve Ceylin Çınar ile 7-G sınıfından Ekinsu Bingöl, Hesna Duru Tüzel ve Seher Berikan “What Makes a Good Life?” (Hayatı Neler Güzelleştirir?), 8-B sınıfından Elif Şanlıtürk “Weird or Just Different?  (Garip mi yoksa Sadece Farklı mı?), 8-D sınıfından Nazlı Kurt ve Nazlı Ekin Külah “How to Spot a Liar?” (Bir yalancıyı Nasıl Yakalayabiliriz?), 8-E sınıfından Lena Oskay “How Great Leaders Inspire Action?” (büyük Liderler İnsanları Nasıl Harekete Geçirir?) ve 8-F sınıfından Karan Baylav “Minimalism” (Sadecilik) konulu sunumlarını başarıyla gerçekleştirdiler.