16 Mayıs 2019
“MEV Spor Şenliği”nde Takımlar 100. Yıl Kupasına Uzandı

Millî Mücadelenin 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Onur Kurulu ile Beden Eğitimi Zümresi tarafından mart ayının son haftasında başlayan “MEV Spor Şenliği”nin son karşılaşması 16 Mayıs Perşembe günü oynandı.

Lise öğrencilerimiz arasında düzenlenen “MEV Spor Şenliği”nde kızlar ve erkekler futbol, voleybol ve streetball  turnuvaları gerçekleştirildi.  Voleybol turnuvasının finali 13 Mayıs Pazartesi günü “Özvoley” ve “Fivers” takımları arasında oynandı. “Özvoley” takımı 2-1’lik skorla gülen taraf oldu. 14 Mayıs Salı günü oynanan Streetball turnuvasının final maçında “Özbasket”i 16-12 yenen “Enginar” takımı kupanın sahibi oldu.

MEV Spor Şöleni kız futbol müsabakasının 15 Mayıs’ta oynanan final maçında “MEVcelona” “Lokmata”yı  3-2 mağlup etti. MEVcelona takımının oyuncuları, şampiyonluk kupalarını Okul Müdürü Tülay Yazgan’ın elinden aldı.

16 Mayıs Perşembe günü oynanan erkek futbol final maçında ise “Ezel” ve “Toronto Raptors” takımları kıyasıya mücadele etti. Normal süresi berabere biten maçın skoru penaltı atışlarıyla belli oldu. 5-3’lük skorla “Ezel” takımı kupaya uzandı.