MEV Koleji Öğrencileri Atatürk Kupası Yelken Yarışlarına Damgasını Vurdu

Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde aralık ayının ilk haftasında düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası ikinci haftada gerçekleştirilen 420-470 ve Rüzgar Sörfü sınıfları yarışlarıyla tamamlandı.

420 sınıfında 22 ekip ve 470 sınıfında 8 ekipten oluşan 60 sporcu ile Techno 293 sınıfında 98, RS:One sınıfında 12 ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıfında 21 olmak üzere toplam 191 sporcu birbirinden heyecanlı yarışlar çıkarırken kazananlar Yalıkavak Marina’da düzenlenen ödül töreniyle kupalarını aldılar.

RS:X Genç kategorisinde Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Batuhan Arslan Türkiye birincilik kupasını alırken, genel klasmanda da Türkiye ikincisi oldu. Aynı yarışmada Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Kuzey Öztaş üçüncü, Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Toprak Nardalı beşinci, Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Alp Zeytunlü 12. oldu. Yarışmanın Genç Kızlar kategorisinde Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Naile Laçin Felek Türkiye ikincisi oldu. Atatürk Kupası yarışlarının optimist sınıfında ise Ortaokul 7. sınıf öğrencimiz Kuzey Kumlalı sekizinci olarak okullarını başarıyla temsil ettiler.