1 Şubat 2019
MEV Eğitim Ailesi “18. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu”ndaydı

Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen “18. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu”nda bugün son gün. 30 Ocak Çarşamba günü başlayan Belek’te gerçekleşen sempozyumun bu yılki teması  “Eğitim ve Etik”ti.

Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı A. Remzi Sezgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Temel, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çoksak, Genel Müdür Vekili Funda Kahraman, MEV Güzelbahçe Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, MEV Güzelbahçe Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan; MEV Ankara Okulları Koordinatör Müdürü İbrahim Uzun, MEV Ankara İlkokul ve Ortaokul Müdürü Pınar Baydaş; MEV Basınköy Koordinatör Müdürü  Yakup Erdoğan, MEV Basınköy İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Neriman Öztürk; MEV Büyükçekmece Okulları Koordinatör Müdürü Salih Özmen ile MEV Büyükçekmece İlkokulu ve Ortaokulu  Müdürü İbrahim Duman da sempozyuma katıldılar.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un da katılımıyla onurlandırdığı her yıl Türkiye’den ve dünyadan uluslararası bilim insanları ve uzmanların konuşmacı olarak yer aldığı, eğitim sistemimize ilham verecek ve katkı sağlayacak bir sinerji ortamının yaratıldığı sempozyumda “Toplumda Çocukların Doğruluk, Dürüstlük ve Gerçeklik Algısının Korunması Açısından Sosyal Medya Okuryazarlığı, Eğitimde Etik Ekosistem Max Weber ve Eğitimci Ahlakı, Lise-Üniversite Arasında Etik, Okulda Etik İkilemler, Bugünün Gençleri Yarının Liderleri, Rekabet, Mali ve Hukuki Etik, Tasarım Odaklı Düşünme Destekli Etik Eğitim, STEM Öğretmenlerinin Kapsayıcı Eğitim Açısından Desteklenmesi, Dünden Bugüne Etik ve Eğitimdeki Rolü” gibi konulara ilişkin panel ve çalıştaylar düzenlendi.