MEV Başarılı Öğrencilerimizin Sevincine Ortak Oldu

MEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Temel ve MEV Yönetim Kurulu Üyesi Talat Bulut, başarılı öğrencilerimiz için düzenlenen özel törende bulunarak öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sevincine ortak oldular.

Dönemi kapatırken okulumuza yaptıkları ziyarette jimnastik dalında İzmir birincisi ve İzmir dördüncüsü; Kule ve Tramplen Atlama branşında Türkiye birincisi; Buz Pateni dalında Türkiye birincisi; Sırbistan’da düzenlenen resim yarışmasında eserleri sergilenmeye değer bulunan öğrencilerimiz ile hentbol branşında İzmir ikincisi olan öğrencilerimize başarı belgeleri, madalyaları ve hediye çeklerini takdim ettiler. Akademik başarılarını, sanat ve spor branşındaki başarılarıyla da taçlandıran öğrencilerimize iyi tatiller dileklerini ilettiler.