15 Nisan 2019
Madde Bağımlılığının Tehlikesine Dikkat Çektiler

Madde bağımlılığının tehlikesine, genç beyinleri ve genç vücutları yok edişine dikkat çekmek amacıyla Lise Psikoloji Kulübü ve Lise Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencilerimizin görev aldığı “Madde Bağımlılığı” konulu sunum ve drama 11 Nisan Perşembe günü Anadolu ve Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Lise Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri Ceylin Ercan, Cem Bonfil, Alphan Berke Umut Akpulat, Yarkın Kayalar, Mustafa Yağız Özer, Yağmur Sözeri, Irmak Talu, Öykü Naz Bayır, Melisa Özkül, Şahsenem Kulu ve Müge Sinem Eren ile Psikoloji Kulübü öğrencileri Melike Anna Özen, Efe Arslan, Melis Biricik, Betül Karakaya ve İlayda Kıvançlı’nın görev aldığı sunum ve sonrasında sahnelenen drama izleyicileri etkiledi.

Yanlış arkadaş seçimi, ilgisiz anne baba ve daha bir çok olumsuzluğun etkisiyle kendilerini çevreye ispat derdinde tertemiz gençlerimizi etkisi altına alan maddenin gençlerimizin geleceğini nasıl kararttığını sözsüz dramayla ortaya koyan öğrencilerimizin emeğini kutlayan, başarı belgelerini veren Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Olanaklarınızın farkında olun. Gençlerin sadece kendilerini ilgilendirdiğini düşündükleri madde bağımlılığının yarattığı yıkım, zannettiklerinin aksine, ailelerini ve toplumu, en geniş ölçekte de ülkemizi etkiliyor. Lütfen kendinizin ve çevrenizin farkında olun.” dedi. Etkinlikte emeği olan Koordinatör Psikolojik Danışman Nazan Eryürek ile Psikolojik Danışman Özlem Kurt ve Drama Öğretmeni Aysel Güzel’e de böylesine önemli bir konuda öğrencilerimize rehberlik yaptıkları için teşekkür etti.