Los Angelos ve Guccigang Şampiyon

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Onur Kurulu ile Beden Eğitimi Zümresi tarafından 14 Mart -18 Mayıs 2018  tarihleri arasında düzenlenen MEV Spor Şenliği kapsamında Futbol ve Voleybol  Turnuvaları gerçekleştirildi. Voleybol Turnuvasının final maçı 10 Mayıs Perşembe, Erkek Futbol Turnuvasının final maçı ise 11 Mayıs Cuma günü oynandı. Voleybolda Los Angelos takımı Göztepe’yi 2-0 yendi. Futbol final maçının galibi ise Buca Juniors takımını 1-1’lik beraberliğin ardından penaltılarda 4-1 yenen Guccigang takımının oldu. Final maçları sonrasında  öğrenciler kupalarını Okul Müdürü Tülay Yazgan’ın ve Onur Kurulu Başkanı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuncay Özvural’dan aldılar. Voleybol final maçını Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özgür Pehlivan, Futbol final maçını ise Kimya Öğretmenimiz Metin Üzmez yönetti.