9 Ekim 2018
Lise Okul Öğrenci Meclis Başkanları Görev Tebliğlerini İmzaladı

Öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek amacıyla Rehberlik Zümresi koordinesinde yürütülen Anadolu ve Fen Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Seçimlerinden galip çıkan “Grup MEV United’19” ve “Grup Koltuk Sevdalıları”  başkan, başkan yardımcısı ve üyeleri  Okul Müdürleri Tülay Yazgan’ı ziyaret ettiler. Yazgan, öğrenci meclisi seçimlerine katılan tüm grupları tebrik ettiğini belirterek kazanan grupların okuldaki tüm öğrencilere  örnek olmak gibi bir misyonu bulunduğuna dikkat çekti.  Öğrencilerin yararına olacak her türlü fikir ve öneriye açık olduğunu belirtti. Grup başkanları ve başkan yardımcıları üzerine aldıkları sorumlulukların sözde olmadığının ispatı olan görev tebliğlerini imzaladılar.