12 Haziran 2018
Lise Doğa Sporları Kulübümüz Doğu Karadeniz’deydi

Lise Dağcılık Kulübü öğrencilerimiz ile istekli öğrencilerimizden oluşan 25 kişilik öğrenci grubumuz 4-9 Haziran tarihleri arasında Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mine Bedre ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pehlivan rehberliğinde Doğu Karadeniz gezisi gerçekleştirdiler.

Doğu Karadeniz’in vadi, kanyon ve yaylalarını gören ve gözleri yeşile doyan öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde yürüyüş, tırmanma ve Çoruh Üniversitesi ile koordineli rafting ve zipline etkinliklerine katıldılar.

Sırasıyla Artvin,  Ardanuç,  Cehenmem Deresi Kanyonu, Artvin Bulanık yaylası, Rabat Kilisesi, Atilla Vadisi, Borçka, Karagöl, Rize Ayder Yaylası, Huser Yaylası, Fırtına Vadisi, Trabzon Uzungöl’ü ziyaret eden öğrencilerimiz tabiatın tüm güzelliğini cömertçe sunduğu Doğu Karadeniz’de kartpostal gibi manzaralara tanıklık ettiler.