28 Haziran 2019
LGS’de 500 Tam Puan Alan Öğrencimiz Elif Haciyanlı’ya Özel Kutlama

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu 8-B sınıfı öğrencisi Elif Haciyanlı, LGS’de 500 tam puan alarak okulunun gururu oldu. Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ve Müdür Yardımcısı Belgin Şanlıtürk, öğrencimizin başarısını babası Mehmet Haciyanlı ve annesi Selda Haciyanlı ile pasta keserek kutladı. Öğrencimize  teşekkür belgesini ve çiçeğini takdim eden Zorluer, “Öğrencimizin başarısıyla gurur duyduk. Bütün çocuklarımız zorlu bir süreçten geçti. Öğrencimizi ve ona  emek veren tüm öğretmenlerimizi, desteklerini hiç esirgemeyen öğrencimizin anne ve babasını da tebrik ediyorum. Öğrencimizin bundan sonraki eğitim öğretim hayatının da başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Velilerimiz de “Biz de anne baba olarak öğrencilerini en işi şekilde yetiştiren, öğrencilerine rehberlik eden siz değerli okul yöneticilerine ve öğretmenlerine de teşekkürü borç biliyoruz.” dediler.