23 Kasım 2017
Kızılay’a Okulumuzdan Tam Destek

Kızılay – Yeşilay ve Kan Bağışı Kulübü öğrencileri ile Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübü öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği faaliyette dayanışma, yardımlaşma, dostluk ve kardeşlik duyguları pekişti.

Urla Kızılay Derneği Şubesi işbirliği ile düzenlenen etkinlik 21 Kasım tarihinde gerçekleşti. Okul binamız içinde Urla’da yaşayan mağdur kadın ve annelerin yapmış oldukları el ürünleri satışa sunuldu. Satıştan elde edilen 1.225 TL Kızılay’a bağışlandı.

Aynı etkinlik kapsamında okul bahçesine Kızılay afet çadırı kuruldu. Öğrenciler, yaşanacak olası bir afet durumunda Kızılay’ın hangi olanaklarla insanların yanında olduğunu öğrendi.  Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, Okul Müdürü Tülay Yazgan ile Kulüp Danışman Öğretmenleri Tuncay Özvural, İlknur Saç ve Nefise Karhan’a öğrencilerin bu konudaki duyarlılıklarını harekete geçirdikleri için duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür belgelerini takdim etti.