İsmail Sivri 7. Çocuk Öyküleri Yarışması’nda Fen Lisesi Öğrencimiz Eren Özbulgan Türkiye İkincisi Oldu

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri’nin adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından düzenlenen İsmail Sivri 7. Çocuk Öyküleri Yarışması’nda lise kategorisinde Türkiye ikincisi olan Fen Lisesi 9-A sınıfı öğrencimiz Eren Özbulgan,  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Bıçakçı ile katıldığı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Karataş Basın Lokali’nde düzenlenen törende ödülünü aldı.

Ortaokul ve lise olmak üzere iki kategoride yapılan ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden 128 öğrencinin katıldığı yarışmanın ödül törenine yazarlar Muzaffer İzgü, Mavisel Yenel, Hidayet Karakuş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Genel Sekreter Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Attila ve İlker Çoban, İsmail Sivri’nin oğlu Talat Sivri ve torunu Kerem Sivri, İGC üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

“Siyah ya da Beyaz” adlı öyküsüyle ödül alan öğrencisini tebrik eden Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, başarı belgesi takdim etti.