29 Nisan 2019
“Inspiring Teaching, Inspiring Learning”

27 Nisan 2019 Cumartesi günü Kabataş Erkek Lisesinde 6. sı düzenlenen “Uluslararası Cambridge Günü”ne İngilizce Zümre Başkanı Özlem Gönen katıldı. Açılış konuşmasını İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Özel Eğitim Kurumları Müdürü Muammer Yıldız ve Okullardan sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta yaptı. Konferansın ana konuşmacıları Dr. Tristian Stobie ve Dr. Mark Winterbottom  “Inspiring Teaching, Inspiring Learning” temalı sunumlarını yaptılar. Panelden sonra İstanbul Büyükçekmece ve Basınköy Okullarımız ile Ankara Okullarımızdan seminere katılan öğretmenlerimiz, okullarımızda uygulanacak olan IGCSE ders ve sınav içerikleri ve öğretim yöntemleri hakkında bilgi aldıkları atölye çalışmalarına katıldılar.