3 Temmuz 2017
İngilizce Öğretiminde Ölçme ve Değerlendirme

Yaz dönemi hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında ilkokul ve ortaokul İngilizce öğretmenlerimizin katılımıyla İzmir Kaya Termal Otelde gerçekleşen seminerin konusu “TOEFL Primary ve Junior Sınavlarının İçeriği, Kaynakları, Uygulanması ve Değerlendirmesi” idi. TOEFL Sınavları Eğitmeni Tuba Yıldırım tarafından verilen seminerde TOEFL Primary Sınavlarının bölümleri detaylı olarak anlatılarak soru çeşitliliği üzerinde duruldu. TOEFL Primary Sınavlarının speaking bölümünün değerlendirmesi de örnek çalışmalarla anlatıldı.

Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmenimiz Nefise Karhan da okul konferans salonumuzda öğrenci değişim programı uyarınca bulundukları Kanada eğitim ortamı ile ilgili gözlemlerini paylaştı.