6 Kasım 2019
İlkokul ve Ortaokul Okul Öğrenci Meclisi Okul Müdürlerini Makamında Ziyaret Ettiler

5 Kasım 2019 tarihinde İlkokul ve Ortaokul Meclisi başkan ve üyeleri Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer’i makamında ziyaret ettiler.  Yıl içinde yapmayı planladıkları projelerle ilgili bilgi veren İlkokul Okul Öğrenci Meclisi Emir Kazazcıgil ve Ortaokul Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Melisa Yemişçi temsil ettikleri arkadaşlarının isteklerini okul müdürlerine ilettiler.

Demokrasi yarışında centilmence mücadele eden öğrencilerini tebrik eden Zorluer, “Sizler okul aidiyeti yüksek olan öğrencilersiniz. Bu nedenle bu sorumluluğu üstlendiniz.  Yapmayı planladığı tüm çalışmalarda okul yönetimi olarak sizlere destek olacağımızı unutmayın. Sizlerden arkadaşlarınıza örnek olacak davranışlar sergilemeye devam etmenizi,  okulumuzun yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile çevre duyarlılığının arttırılmasına dönük faaliyetlerin duyurulmasında, katılımın arttırılmasında görev üstlenmenizi rica ediyorum.” dedi.