25 Haziran 2019
Her Veda Yeni Bir Başlangıç

Okul Aile Birliğimiz tarafından 4 ve 8. sınıflarımız için 12 ve 13 Haziran 2019 tarihinde Kaya Thermal Otel ve Aqua Marine’de  balo düzenlendi. Her sınıf için sertifika töreni düzenlenen gecede kep ve cübbelerini giyen öğrencilerimiz, sınıf öğretmenlerinin elinden anı belgelerini aldılar. Öğrencilerimizin coşkuyla kep attıkları gecenin başlangıcında söz alan Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Çocuklarınızı çocuklarımız gibi sevdik ve koruduk. Onları Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılmadan yetiştirme gayretinde olduk. Öğretmenleri onların her yıl geçirdikleri değişime tanıklık ettiler. Onlar büyüdü. Eğitim hayatlarındaki diğer bir basamağa geçmek üzereler. Çocuklarımızın üzerinde emeği bulunan tüm öğretmenlerimize ve siz değerli anne babalara teşekkür ediyorum.  Çocuklarımıza tüm eğitim öğretim hayatları boyunca başarılar ve mutluluklar diliyorum.” dedi. Gecede emeği olan Okul Aile Birliği Başkanı Müge Kaçamer Özsoy  ile Okul Aile Birliği Üyeleri Ayfer Akkent,Sevda Uçan, Güngör Akkel, Ebru Asal, Birsen Vardarlı ve sınıf temsilci velileri Sümer Nayir, Özge Hantal, Ebru Yönder, Seda Kurtbaş,  Kudret Sağır, Burcu Uz, Esra Yapşık’a teşekkür belgelerini takdim etti.  Öğrencilerimiz, velileri ile  sınıf ve branş öğretmenlerinin de katıldığı gecede gönüllerince eğlendi. Son olarak mezuniyet pastasını öğretmenleri ve okul müdürleri  ile birlikte kestiler.