16 Haziran 2017
Haberler
Her Kültür Değerlidir

Her Kültür Değerlidir

2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca Polonya ve Finlandiya ortakları ile yürütülen “Every Culture is Precious” e-twinning projesi, İngilizce Öğretmeni Sidre Kaya, Bilgisayar Öğretmeni Gözde Özbüyük ve Sınıf Öğretmeni Seda Işıkdoğan önderliğinde Bilgisayar Kulübü öğrencileri tarafından başarıyla tamamlandı.

Proje kapsamında öğrencilerimiz ve proje ortaklarımız twinspace ortamında, İngilizce olarak, kendi kültür ve geleneklerini tanıtan sunumlar, videolar, posterler ve maketler hazırlayıp paylaştılar. Öğrencilerimiz proje kapsamında kendi okullarını tanıtan posterler, İzmir’i tanıtan videolar ve maketler, geleneksel yemeklerimizi tanıtan sunumlar, sevdikleri sanatçıyı anlatan sunumlar ve geleneksel danslarımız ve kıyafetlerimizi anlatan video çalışmaları yaptılar.

Bu çalışmalarla öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini detaylı bir şekilde araştırıp tanıttılar hem de farklı kültürleri tanıyarak bu kültürler arasındaki değişikleri ve benzerlikleri karşılaştırma olanağı buldular. Ayrıca çalışmaların İngilizce hazırlanması da öğrencilerimizin İngilizceyi aktif bir şekilde kullanmalarına ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağladı.



Etiketler