Hentbol’de Birincilik ve İkincilik Kürsüsü MEV’in

Okulumuz minik erkekler ve yıldız erkekler hentbol takımı birincilik ve ikincilik kürsüsüne çıktı. Hakan Vedat Özterzi, Sarp Tekin, Onur Balcı, Taylan Pekdoğan, Eren Batur, Doruk Ateş, Mert Tiyanşan, Onat Cevhertaş, Mehmet Kerem Görümlü, Deniz Murat Görüş, Atahan Nurlu, Can Akıncıoğlu ve Berke Cansın Balcı’dan oluşan Küçük Erkekler Hentbol Takımımız Hentbol İzmir İl Birinciliği Müsabakalarında İzmir birincisi oldu.

Kaya Elmalı, Efe Yalçın, Ege Yılmaz, Mert Ali Memiş, Atakan Tezcan, Uğur Akalın, Cem Kıvrım, Can Eren Deniz, Kaan Yalçın, Arda Cankul, Barış Üstün, Kaşif Ergüleç, Emir Kan ve Emir Türkbey’den oluşan Yıldız Erkekler Hentbol Takımımız İzmir ikincisi olarak Aydın’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmenleri Kemal Kurarlar ve Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile başarılarını kutladılar.