18 Mayıs 2018
Gençler Bayramlarını “Dostluk Günü”nde Kutladılar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreni lise tören alanımızda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuzun ve  Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün açtığı şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediye çekleri Okul Müdürü Tülay Yazgan tarafından verildi.

Gençler Ata’larının armağanı bayramlarını bu yıl 26.sını düzenlediğimiz “Dostluk Günü”nde kutladılar. 18 Mayıs Cuma günü düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimiz bütün bir yılın yorgunluğunu ve sınav stresini okul bahçesinde düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerin, eğlenceli stantların ve konserlerin yer aldığı “Dostluk Günü”nde attılar.

Hediye çekilişinin gerçekleştiği,  nostaljik oyunlar, zeka oyunları, sayı mandalası, origami, rasfebe, t-shirt-maske-şapka-tahta ve taş boyama, Atasözü-deyim bulmaca, tam isabet oyunu, yüzük oyunu, top sektirme, halka atma oyunu, su doku yarışması, çuval zıplama yarışması, minti memo, MEV Sinema, English is Fun, 12-D sinema stantlarının yer aldığı günde, öğrenciler çim sahada kurulan şişme oyun parkurlarında eğlendiler.

“Dostluk Günü”nde eğlenceli stantların yanı sıra sosyal sorumluluk etkinlikleri de vardı. Kızılay Kulübümüzün organize ettiği etkinlikte öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kızılay’ın kurduğu  “Kan Ver, Can Ver” standında kan vererek  farklı sağlık sorunları sebebiyle kan bekleyen birçok hastaya da can oldu.

“No Mad Dogs” müzik grubu, okulumuz step ve dans gruplarının gösterisi ile renklenen günde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, “Ben Bilmezsem Kim Bilir?” yarışmasında eğlenceli anlara tanıklık ettiler. Yoğurt içinden 1 TL bulma, acı biber yeme yarışması, tekerleme okuma, rodeo ve sandalye kapmaca yarışmaları sonunda kazanan “Kırmızı Grup” oldu.

İllüzyonist Ahmet Küçükdoğan’ın sahne aldığı gün, Ozie Quartet Müzik Grubunun konseri ile sona erdi.  Etkinliğin sonunda bütün öğrenciler ve öğretmenler el ele tutuşarak “Sev Kardeşim” şarkısı eşliğinde dostluk çemberi oluşturdular. Öğretmenlerimiz günün anısına toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.