6 Aralık 2018
Fashion Week – Let’s Fly To Paris

Okul öncesi İngilizce derslerimizde önceliğimiz çocuklarımıza İngilizceyi sevdirmek. Hayatla, duygularla bağlantı kurarak işlediğimiz derslerden öğrencilerimiz çok zevk alıyor. Onların eğlenmesi ve zevk alması yeni bir dili kabullenmelerini ve öğrenmelerini kolaylaştırıyor.

Bu kapsamda okul öncesi gruplarımız dersliklerinde yine birbirinden renkli çalışmalar yaptılar. Ünite konuları “Kıyafetler” ile ilgili etkinlik için 30 Kasım Cuma günü ünlü çizgi film kahramanları Şirinler’i kıskandıracak kadar mavi ve mavinin farklı tonlarında kıyafetlerini giyerek okula geldiler. Sadece kıyafet değil mavi renkli çeşitli aksesuar ve çantalarını da okullarına taşıyan minikler “I am wearing….” kalıbını kullanarak sunum yaptılar.

Kıyafetler konusu kapsamında yaparak yaşayarak öğrenmeye devam eden miniklerimiz renkli kartonlarla bavullar yaptılar ve bavul içine kendi çizip kestikleri kıyafetleri yerleştirdiler. Arkadaşlarına kıyafetlerini sundular. Birbirinden renkli bavulları yaparken hem çok eğlendiler hem de seyahatler sırasında kullanacakları cümleleri öğrendiler. Artık Paris uçuşu için tek eksikleri biletleri…