25 Eylül 2017
ETS’den Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi

Tüm dünyada İngilizce kullanabilme ve anlayabilme yeteneğini ölçen bir sınav olan TOEFL sınavını  uygulayan Educational Testing Services (ETS) şirketinin düzenlediği “Toefl Go English” projesine okulumuzun 4 ve 7. sınıfları “Friendship / Arkadaşlık” konusu ile katılmıştı. Takım çalışması yaparak İngilizce öğretmenlerinin yol göstericiliği ile hazırlandıkları projede öğrencilerimiz, video ve poster çalışması ile yer almışlardı. Uluslararası düzeyde uygulanan projeye  katılan öğrencilerimize ETS tarafından gönderilen belgeleri ve hediyeleri sınıflarında takdim edildi.

Öğrencilerimizin gönderdiği video görüntüleri firmanın tanıtım filminde de yer almıştı. Öğrencilerimiz bu tür projelerle düşünme, problem çözme, iletişim, işbirliği, takım çalışması becerilerini de geliştirme fırsatı yakalıyor.

Videoya burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.