15 Mayıs 2019
Enstrümanlar Dile Geldi

7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz yeteneklerini 10 Mayıs 2019 Cuma günü iki ayrı bölüm halinde okul konferans salonunda düzenlenen “Ortaokul Enstrüman Resitali”nde sahnelediler. Müzik Zümre Başkanı Banu Altay Ergür ve Müzik Öğretmeni Oktay Öztürk rehberliğinde sahne alan İpek Duru İrtem, Elif Karadağ, Deniz Kandemir, Diana Ayşe Mumcuoğlu, Rüzgar Avcı, Sarp Batu Uysal, Yunus Can Özkan, Beren Özdoğan, Melis Özgün, Kuzey Erdoğan, Zeynep Gelici, Lal Bicik, Nil Sağlık, Elif Naz Şenkal, Ece Ekşisu, Ada Sabuncu, Kenan Cora, Nehir Alemdağ, İlayda Sevim Delibaş, Ali Toprak Dalkıran, Uraz Özok, Hesna Duru Tüzel, Arda Bölükbaşı, Defne Melli, Ayçıl Kapar, Tunay Kurban, Alara Yapar, Elif Hacıyanlı, Ceyda Kılıçoğlu, Elif Şanlıtürk, Melisa Bıçakçı, Asya Deniz Şir, Nehir Çiçekdağ, Sezen Mine Çırakoğlu, Nehir Ataman, Nazlı Ekin Külah, Nazlı Kurt, Gül Sıla Top, İpek Alak, Lara Güzel, Alara Urunga, Burç Tanrıver, Damla İncebıyık, Yağmur Önel ve Beren Öztürk piyano, bateri, keman, gitar, saksafon, flüt gibi enstrümanları kendilerine ayrılan süre içinde başarıyla icra ettiler. Anne babalarına güzel dakikalar yaşatan öğrenciler alkışı hak ettiler. Öğrencilere başarı belgelerini ilgili Müdür Yardımcıları Murat Aktepe ve Belgin Şanlıtürk verdi.