3 Aralık 2018
Engelleri Aşan Kermes

Herkesin bir engelli adayı olarak yaşadığını bilmeyen ve konu ile ilgili sohbetlerde “Hepimiz aslında bir engelli adayıyız.” cümlesini kurmayan az insan vardır. Bu gerçeği yok saymadan kim engelleri aşmak için çorbada benim de tuzum bulunsun der? Anadolu ve Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübümüz günün anlamına yaraşır bir faaliyette bulunarak çorbada tuzu bulunanların arasına adını yazdırdı.  Öğrencilerimiz, tamamen kendi üretimleri hediyelik eşyaları satışa sundukları bir kermes hazırladılar. Gün boyunca açık tuttukları ve nöbetleşe stant başında satış yaptıkları kermese öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin de ilgisi büyüktü. Elde ettikleri geliri de önümüzdeki günlerde ziyaret edecekleri Behçet Uz Çocuk Hastanesinde sağlığına kavuşacakları günü bekleyen çocuklar yararına kullanacaklar.