Ela Gönen’e Japonya’dan Bronz Madalya

İlkokul öğrencilerimizin eserleri ulusal ve uluslararası birçok eserin katıldığı yarışmalarda okulumuzu temsil ediyor. Bu yarışmalardan öğrencilerimiz önemli başarılar elde ediyor. Bu ödüllerden sonuncusu Japınya’dan geldi.  1-F sınıfı öğrencimiz Ela Gönen’in eseri Japonya’da düzenlenen World Children’s Picture Contest adlı resim yarışmasında bronz madalya ile ödüllendirildi.

Bu başarının yanı sıra öğrencilerimiz birbirinden güzel eserleriyle katıldıkları yarışmalarda sergileme dereceleri aldılar.

Özel Nesibe Aydın Okulları tarafından Türkiye genelinde  7. si düzenlenen “Geleceği Gören Bir Dürbünüm Olsa” konulu resim yarışmasında 2-B sınıfı öğrencimiz Mert Balıkçı ile 1-E sınıfı öğrencimiz Ece Aküzüm’ün eserleri;  İstanbul Devlet Opera ve Bale Müdürlüğünün düzenlediği “Opera ve Bale Deyince Aklınıza Ne Geliyor?” konulu resim yarışmasında 2-F sınıfı öğrencimiz Alya Gülsün ve 2-D sınıfı öğrencimiz Sudem Öztürk; TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin düzenlediği Şener Özler Çocuk ve Mimarlık Resim Yarışmasında 2-E sınıfı öğrencilerimizden Nil Fişekçi ve Efe Alsancak ile 2-B sınıfı öğrencilerimiz Çağan Batu Kurt ve Çınar Pekoğuz’un eserleri; İzmir Devlet Opera ve Balesinin düzenlediği “Bale Sevgisi” konulu resim yarışmasında 2-D sınıfı öğrencisi Elif Maro ile 3-A sınıfı öğrencisi Ece Işıl Onur’un eserleri ve Bulgaristan’da düzenlenen International Youth Exhibition yarışmasında 1-E sınıfı öğrencimiz Sudem Öztürk’ün eseri sergilenmeye değer bulundu.