23 Ekim 2017
Demokrasi Yarışı Şenliğe Döndü

Rehberlik Servisi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi seçimlerinde sandıktan Anadolu lisesinde “Grup MEV United”, fen lisesinde ise “MEV Care” grubu  çıktı.

Lise okul öğrenci meclisi seçimleri, 20 Ekim Cuma günü yapılan oylamayla sona erdi. Öğrenciler sandık başında oylarını kullandı. Anadolu ve fen lisesi okul öğrenci meclisi başkanları da  yarışta rakibi olan arkadaşlarıyla sandık başında tokalaştılar. Birbirlerine başarılar dilediler. Sandıktan fen lisesinde Melis Tokgözlü, Cem Arslantürk, Onur Ural ile Ata Türkoğlu’nun yer aldığı “MEV Care” grubu, Anadolu lisesinde ise  Mert Demir, Doğukan Fırat Tek, Kibele Mengeç, Alp Akyeli’nin yer aldığı “Grup MEV United” oyların çoğunluğunu alarak çıktı.

Demokratik yarış sonunda ipi göğüsleyen gruplar, bayrak töreni öncesinde öğrenci ve öğretmenlerin huzuruna çıktı.  Gruplar birbirini tebrik etti. Okul Müdürü Tülay yazgan da demokrasi yarışını şenliğe çeviren centilmence yarışan grupları tebrik etti.