19 Mayıs 2017
Çisil Egeli ve Cem Belevi Dostluk Sahnemizdeydi

Bu yıl 25. si düzenlediğimiz “Dostluk Günü”nde öğrencilerimiz Cem Belevi ve Çisil Egeli’nin şarkıları ile coştu. Öğrencilerimiz  bütün bir yılın yorgunluğunu ve sınav stresini okul bahçesinde düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerin, eğlenceli stantların ve konserlerin yer aldığı “Dostluk Günü”nde attılar.

Hediye çekilişinin gerçekleştiği,  yiyecek stantlarının yer aldığı, öğrencilerin şişme oyun parkurlarına, stantlardaki nostaljik ve eğlenceli oyunlara, 12 D sinema gösterimine katıldığı Dostluk Günü etkinliğinde sahne önce okulumuz müzik ve dans gruplarınındı. Öğretmenlerimizin de sahnede öğrencilerimize eşlik ettiği etkinliğin  ilk bölümünde 2007 yılında Anadolu Lisemizden mezun olan Çisil Egeli sahne aldı.

“Bırak Acıları Ardında” ve “Bilmezsin” single çalışmalarıyla beğeni toplayan Çisil Egeli, sevilen şarkılarını öğrencilerle birlikte söyledi. Hayranlarına imza dağıttı. Konser sonrasında Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, Egeli’ye mezuniyet fotoğrafının cam üzerine işlendiği özel bir teşekkür plaketi sundu.

Mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Egeli, “İzmir benim vazgeçilmezim. Bu okulda çok mutlu günlerim geçti. Eski bir MEV’li olarak sizlere tavsiyem, kendinizi keşfedecek her türlü fırsatı kullanın. Sahneye ilk olarak bu okulda çıktım. Bu benim müzik hayatım için en önemli adımımdı.”  dedi.

Mustafa Mert seçim vaadini gerçekleştirdi

Okul Öğrenci Meclisi Üyesi Mustafa Mert Demir, arkadaşlarına Okul Öğrenci Meclisi seçim çalışmaları sırasında verdiği Cem Belevi’nin Dostluk Gününde sahne alacağı sözünü tuttu.

Öğrenciler eğlendi, dostluklar pekişti

Daha sonra ‘Sor’, ‘Alışamıyorum’ adlı hitleriyle başarılı bir kariyer başlangıcı yapan Cem Belevi, şarkılarını MEV Koleji öğrencileri için söyledi. Öğrencilerin büyük bir hayranlıkla dinlediği ve şarkılarına eşlik ettiği konser sonrasında sanatçıya teşekkür plaketi takdim edildi.

Dostluk Günü’de eğlenceli stantların yanı sıra sosyal sorumluluk etkinlikleri de yer aldı. Velilerimiz ve öğretmenlerimiz Kızılay tarafından kurulan “Kan Ver, Can Ver” standında kan vererek  farklı sağlık sorunları sebebiyle kan bekleyen birçok hastaya da can oldu.

Etkinliğin sonunda bütün öğrenciler ve öğretmenler el ele tutuşarak “Sev Kardeşim” şarkısı eşliğinde dostluk çemberi oluşturdular.