12 Haziran 2019
Çevre Günü Etkinlikleri

İlkokul öğrencilerimiz bayram tatiline rastlayan 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü 11 Haziranda düzenledikleri etkinlikle kutladılar. Dans gösterilerinin de yer aldığı etkinlik okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte Görsel Sanatlar Zümresi tarafından açılan “Yaşanılabilir Temiz Çevre” konulu resim yarışmasında dereceye giren Yağız Koşar, Zeynep Gökgöz ve Lara Yavuz ile “Bir Balık Olsam” konulu resim yarışmasında il üçüncüsü olan Ada Kabakçıoğlu’na başarı belgeleri Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer tarafından verildi. Törende ayrıca Okul Sporları Minikler A Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında İzmir dördüncüsü olan ekibimiz ile Minikler B kategorisinde okulumuzu temsil eden öğrencilerimize belgeleri verildi. Tören sonunda öğrencilerimiz hep bir ağızdan çevre andını okudular.