12 Mart 2018
Haberler
Cambridge Uluslararası Eğitim Programlarına Geçiş Toplantısı

Cambridge Uluslararası Eğitim Programlarına Geçiş Toplantısı

Uluslararası programları takip eden uygulayan MEV Kolejleri İngilizce dil eğitiminde yeni başlayacağı uygulamayla İngilizce eğitimindeki başarısını uluslararası platforma taşıyacak.

Okul öncesinden liseye kadar verdiğimiz İngilizce dil eğitiminin, uluslararası platformda Cambridge destekli olarak uygulama yolundaki ilk adım atıldı. 9 Mart 2018 Cuma günü Basınköy Okullarımızın ev sahipliğinde gerçekleşen “Cambridge Müfredat Bilgilendirme Toplantısı”na MEV Merkez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Remzi Sezgin, MEV Eğitim – Öğretim ve İnsan Kaynakları Müdürü- MEV Genel Müdürü Funda Kahraman, Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zoruler, İngilizce Zümre Başkanımız Özlem Gönen, Ankara, Basınköy ve Büyükçekmece Okullarımızın İlkokul-Ortaokul Müdürleri ve Yabancı Diller Zümre Başkanları katıldı.

Uygulamaya başlayacağımız bu program bilgiyi kullandıran, sözlü becerileri kapsayan, analitik düşünmeyi sağlayan, problem çözme, araştırma ve üretme becerilerini geliştiren içeriğiyle öğrencilerimize dünya vatandaşı olma fırsatı sunacak. Öğrencilerimiz, bu program ile uluslararası geçerliliğe sahip bir diploma almaya hak kazanacaklar.



Etiketler