13 Eylül 2019
Cambridge Sınavına Katılan Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi

2018-2019 eğitim öğretim yılının haziran ayında  Cambridge Movers, Flyers, KET ve PET Sınavına katılan öğrencilerimize, sına sonuçlarını gösterir sertifikalarını Okul Koordinatör Müdür Murat Zorluer  verdi. İngilizce öğretmenlerimiz, İngilizce Zümre Başkanı Özlem Gönen ve Ortaokul Müdür Yardımcıları Yunus Otaklı, Murat Aktepe ve Belgin Şanlıtürk’ün de katıldığı törende verdi.

Girdikleri sınavın uluslararası geçerliliği olduğunu hatırlatan  Zorluer, sınav sonuçlarının da okulumuzda verilen yabancı dil eğitiminin kalitesini yansıttığını belirterek “Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlere emek veren öğretmenlerinize ve İngilizce Zümre Başkanı Özlem Gönen’e de teşekkür ediyorum.” dedi.