“Atatürk” ve “Cumhuriyet Biziz” Ödülleri Sahiplerini Buldu

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında okul içinde şiir, kompozisyon ve portre tasarım yarışmaları düzenlendi.

İlkokul düzeyinde “Ata’ma Sesleniyorum” konulu şiir yarışmasında Hasan Nihat Akpınar birinci, Defne Altıntaş ikinci, Zeynep Gökgöz üçüncü oldu. Ortaokul düzeyinde “Atatürk’ü Anlamak” konulu şiir yarışmasında Kıvanç Yıldırım ve İrem Akuygur birinci, Nehir Alemdağ ve Ayçe Ceylin Dilegeçen ikinci, Zümra Yeğin ve Melis Özgün üçüncü oldu.  Ortaokul düzeyinde açılan “Ata’ya Saygı – Portre Tasarım Yarışması”nda Sinecan Vural ve Mine Marie Özen birinci, Elif Şanlıtürk ve Eylül Kongurtay ikinci, Erhan Filiz ve Yağmur Önel üçüncü oldu.  Lise düzeyinde uygulanan “Atatürkle Sonsuza Dek” konulu  kompozisyon yarışmasında Pelinsu Büyükdağ birinci, Ecem Lana Çividöken ikinci,  Hazal Pınar üçüncü oldu. Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan “Atatürk” konulu kompozisyon yarışmasında ortaokul öğrencimiz Can Eren Deniz birinci oldu. Öğrencilerimize ödülleri Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ve Lise Müdürü Tülay Yazgan tarafından takdim edildi.

10 Kasım Cuma günü bayrak töreni öncesi düzenlenen ödül töreninde  Fen lisesi Onur Kurulu tarafından uygulanan “Cumhuriyet Biziz” konulu canlı heykel yarışmasında birinci olan sınıflar da açıklandı. Yarışmada F10-A sınıfı  birinci, aynı puanı alan F10B ve F11A sınıfı 2., F9B sınıfı ise 3. oldu.  Pirinç levha üzerine basılan teşekkür belgesi sınıflarına asılmak üzere Okul Müdürü Tülay Yazgan tarafından F10-A sınıfı Onur Kurulu Temsilcileri Nimet Ayça Çakmakoğlu ve Balkır Devrim Aksakal’a verildi.