13 Nisan 2017
“Ah Bu Televizyon” Yok mu?

İlayda Erten, Alphan Berke, Umut Akpulat, Cem Kıvrık, Melisa Çıdam, Bartu Durukan, Arda Mehmet Dinçer, Görkem Işık, Dora Salar, Duru İmbatesen, Kaan Erkan, Sebahat Albayrak, İsabelle Poppy Songhurts, Selin Efe, Eda Alagöz, Derin Bayat, Asya İmbatesen, Yarkın Kayalar, Defne Okoldan, Nehir Sanlav, Engin Yorulmazer, Okyanus Yaylalı’dan oluşan 7. Sınıflar Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri, Drama Öğretmenleri Aysel Güzel’in yönettiği “Ah Bu Televizyon” adlı oyunu başarıyla sahneledi.

Birçok insanı gerçek hayattan koparan  beyaz camın insanları ne hallere düşürdüğünün hicvedildiği oyunda öğrencilerin başarısı ayakta alkışlandı. Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, öğrencileri tebrik ederek başarı belgelerini takdim etti.