21 Nisan 2017
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

14 Nisan Cuma günü barış güvercinleri uçurarak başladığımız bir hafta süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında 21 Nisan Cuma günü okulumuz spor salonunda iki ayrı kutlama programı gerçekleştirildi. Sunumunu öğrencilerimizin başarıyla yaptığı törenlerimizin ilki 10:30’de okul öncesi, ilkokul öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. İkinci törenimiz ise 15:00’de ortaokul ve lise velilerimiz içindi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten öğrenci konuşmaları yapıldı. Şiirler okundu. “23 Nisan” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri okul müdürleri tarafından takdim edildi. Okul korosundan şarkılar, flüt ve metalofon gösterisi, halk oyunları, dans grupları, bireysel ritmik jimnastik ve jimnastik takımlarımızın gösteriye renklenen törenlerimizin sonunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ellerinde bayraklar İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan coşkuyla söylediler.