4 Aralık 2017
4. Sınıflarımız “Comparative” Konusunu Pekiştirmek için İngilizce Şarkı Sözü Yazdı

Her sınıfta grup çalışması halinde iki hafta boyunca  çalışan 4. sınıf öğrencilerimiz, işlenilen ünitede yer alan  şarkının sözlerini değiştirerek kendi şarkılarının sözlerini yazdılar. Böylelikle takım çalışmasıyla yaratıcılıklarını eğlenceli bir şekilde kullanıp, şarkıda geçen “comparative”cümle yapısını da kendi yazdıkları şarkı sözleriyle pekiştirdiler. Yaşayarak öğrenip dili etkin bir şekilde kullandılar.

Dil laboratuvarını da kullanmaya başlayan 4. sınıf öğrencilerimiz işlenen konularla ilgili internet sitelerinden eğlenceli videolar izleyerek öğrendiklerini pekiştirdiler. Ayrıca çocuk haklarının ne olduğu üzerine izledikleri video ile de haklarının farkına varıp fikir alışverişinde bulundular.