3 Haziran 2017
4. INGED Drama Festivali

Bu yıl dördüncüsünü  düzenlediğimiz “INGED Drama Festivali” okulumuz ev sahipliğinde Gelişim Koleji, Rota Koleji, Çakabey Koleji ve Marmaris Çağdaş Bilim Koleji, FM Ayazağa Işık Koleji, Aydın Değişim Koleji ve Turuncu Kolejinin  katılımıyla 27 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti.

Festivalde  TAKEV “This is a Test”; Rota Koleji “Supernatural Bad Day at Black Rock”;  FMV Ayazağa Işık Okulları “Silly Scary Stuff”; Gelişim Koleji “Maleficent”; Çakabey Koleji “Lemonade Mouth”; Marmaris Çağdaş Bilim Koleji “Alice in Wonderland”; Aydın Özel Değişim Koleji “The Bus Stop”; Turuncu Koleji “Sleeping Beauty” oyunlarını başarıyla sahneledi.

Okulların sahnelediği oyunların aralarında okulumuz ilkokul ve ortaokul dans grupları da sahne alarak festivalin akışına renk ve hareket kattılar.

Okulumuz öğrencilerinin sahnelediği  “Aladdin’s Magic Lamp” müzikali INGED Drama Festivalinin en iyi oyunu olarak seçildi. Festivalde en iyi erkek oyuncu ödülünü öğrencilerimizden Volkan Gülsoy, en iyi bayan oyuncu ödülünü Aleyna Dilber Gençkurt ve Elif Duru Tanrıseven aldı. En iyi koçluk yapan öğretmenler kategorisinde İngilizce Öğretmenlerimiz Zeynep Özlem, Deniz Turhan ve Burcu Erpınar ödüle layık bulundular.

Öğrencilerin sahnede yeteneklerini sergiledikleri günün sonunda ödülleri İngilizce Zümre Başkanı Özlem Gönen ile birlikte veren Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Birbirinden güzel ve yetenekli öğrencileri okulumuzda ağırlamaktan mutlu olduk. Hepsi bizim gözümüzde çok değerli olan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerini kutluyorum.” dedi. Katılımcı okulların  öğretmenlerine günün anısına teşekkür belgesi ve şilt takdim edildi.