15 Nisan 2019
28 Oksimetre Cihazı Bağışladılar

Lise Yeşilay, Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü öğrencilerimiz, öğretmenleri Tuncay Özvural rehberliğinde 9 Nisan 2019 Salı günü İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, yapacakları etkinliği duyurarak arkadaşlarından topladıkları bağışlarla tedavi gören hastalar için vücuttaki oksijeni ölçmeye yarayan 28 adet Pulse Oksimetre satın aldılar. Aldıkları cihazları Hastane Başhekimi Dr. Enver Yalnız’a teslim ettiler. Göğüs hastalıkları ünitesindeki hastaları tek tek gezen öğrencilerimiz sohbet ettiler. Zararlı alışkanlıkların insan vücuduna verdiği zarara tanık oldular. Hastalara geçmiş olsun dilekleriyle karanfil dağıttılar.