27 Kasım 2017
26. Yılda 34 Öğretmen ve Personele Plaket Takdimi Yapıldı

Öğretmenler Günü nedeniyle Millî Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu kararı ile öğretmen ve eğitim personelimize Swissotel Grand Efes’te brunch düzenlendi.

Kurumumuzda 5, 10, 15, 20 ve 25.  yılını dolduran öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza plaketlerini Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan birlikte verdi. Okul öğretmenlerimizin yanı sıra geçmiş yıllarda okulumuzdan emekli olan öğretmenlerimizin de katıldığı etkinlikte MEV Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özçukurlu’nun öğretmenler günü mesajı paylaşıldı.

Büyük MEV ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten okul müdürlerimiz,  “Öğretmenler Gününü  mesai arkadaşlarımla birlikte kutlamaktan dolayı çok mutluyum.  Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden yetiştirmek için çabaladığımız bu kutsal çatı altında işini ciddiyetle yapan, yeni Atatürkler yetiştirme gayretiyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarımın günü kutlu olsun.” dediler.

Güzelbahçe İlçe Öğretmenler Günü programında sahnelenen “Ben Öğretmenim” adlı tiyatro gösterisi ve “Gönüllü Öğretmenler Koro”sunda görev alan öğretmenlerimiz ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün il çapında düzenlediği “Geleceğin Mimarı Öğretmenler” konulu afiş yarışmasında birinci olan Yasemin Mutlu, üçüncü olan Özge Borazan’a da teşekkür belgeleri takdim edildi.