19 Ağustos 2019
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Toplantısı

Öğretmenlerimiz 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü 10.30’da konferans salonunda düzenlenen 2019-2020 yılı açılış toplantısına katıldılar. Belirli bir gündem doğrultusunda yapılan toplantıda Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu – Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerini ilettiler. Kademeler arası bilgi akışı ve iletişim öneminin vurgulandığı toplantıda 8. sınıf ve  12. sınıf öğrencilerimizin elde ettiği LGS ve YKS sonuçları öğretmenlerimizle paylaşıldı.

İlkokul, ortaokul  ve lise grubumuza yeni katılan öğretmenlerimizin de kendilerini tanıttıkları toplantıda yeni öğretmenlerimiz, böylesine büyük ve değerli bir ailenin parçası olmaktan duydukları mutluluğu ve başarı dileklerini ifade ettiler.