19 Mayıs Töreninde Ödüller Sahiplerini Buldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı töreninde Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan “19 Mayıs Meşalesini Yakana” konulu şiir yarışmasında ilçe birincisi olan F10-B sınıfı öğrencimiz Ecem Lara Çividöken ile “Ata’ma Diyeceklerim Var” konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birinciliği ile okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından açılan “Kurtuluşun adı  Bandırma Vapuru” adlı kompozisyon yarışmasında okul birinciliğini kazanan Anadolu Lisesi 10-D sınıfı öğrencimiz Zeynep Kalyoncu ile İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunca Türkiye çapında düzenlenen “Mustafa Kemal’i Anlamak” konulu yazınsal eser dalında mansiyon kazanan F 10-A sınıfı öğrencimiz Ekin Karya Köse başarı belgesi ve ödüllerini Okul Müdür Tülay Yazgan’ın elinden aldı.

İlkokulumuzda aynı gün düzenlediği törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını öğrencimiz Emre Can yaptı. Duru Yurt “19 Mayıs” adlı şiiri seslendirdi. Öğrencilerimiz  “Andımız” şarkısını  hep bir ağızdan coşkuyla söylediler.

İlkokul binamızın girişinde yer alan Ata’mızın  salıncakta çocuk coşkusuyla gülümsediği fotoğrafından yola çıkılarak hazırlanan pano da öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin beğenisini kazandı.