10 Mayıs 2017
19 Mayıs Kutlamaları Açılış Töreni Çoşkuluydu

5-26 Mayıs tarihlerini kapsayacak şekilde planlanan, birbirinden anlamlı ve renkli etkinliklerin yer aldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının törenler bazındaki açılışı, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü okulumuz spor salonunda gerçekleşti. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Tülay Yazgan yaptı. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan Atatürk’ün, Samsun’dan başlayarak bütün ülkeye yayılan büyük bir mücadelenin önderi olduğunu belirterek, “Tüm olumsuzluklara rağmen Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Ata’mızı ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyorum.” dedi.

Lise dans takımının muhteşem  gösterisiyle coşan öğrenciler, “MEV Öğretmenler” ve öğrencilerden oluşan “MEV Volley” takımı arasında  kıyasıya rekabete sahne olan voleybol final müsabakasını izlediler. Maçı öğretmenler takımı 2-1 kazandı.