20 Nisan 2018
12. Öykü Günleri

12. Öykü Günleri etkinlikleri kapsamında hazırlanan öykü seçkisinde öğrencilerimizin yazdığı birbirinden güzel öyküler okuyucuyla buluştu. Seçkide eserleri bulunan öğrencilerimiz hazırladıkları seçkiyi  MEV Koleji okuyucularına sundular. Öğrencilerin emeğini çok değerli ve özel bulduklarını belirten Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü ile Tülay Yazgan ve Okul Koordinatör Müdürü  öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden zümre öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Öykü Seçkisinde Eserleri Yer Alan Öğrenciler:

Anadolu Lisesinden Birol Efe Fedai, Ceren Atik, Dilara Göksu, Duru İlayda Yağcı, Melisa Özkul, Sude Demirer, Zeynep Kalyoncu; Fen Lisesinden Alara Çokan, Balkır Devrim Aksakal, Ecem Lara Çividöken, Ekin Karya Köse, Eren Özbulgan, Hazar Şahin, Umut Berkay Polat, Yasemin Kutan: Ortaokuldan Ada Sabuncu, Defne Kırımca, Göksu Kaya, İris Şengelir, Melisa Bıçakçı, Pelin Uğurlu’nun eserleri öykü seçkisinden yer aldı.