15 Haziran 2017
Genel
Öğrencilerimiz “3. Gençlik Çalıştayı”ndaydı

27-28-29 Mayıs 2017 tarihlerinde  10.ve 11.sınıf öğrencilerimiz Burcu Sarıtaş, İrem Berberoğlu, Elif Bağlar, Göksu Ölmez, Özer Gürbüz Aygün, Cemre Su Sesigüzel Rota Kolejinin düzenlediği “3.Gençlik Çalıştayı”na katıldılar.

Spor, sanat, kültür- eğitim, insan hakları, terörle mücadele,  mülteci sorunları ve hukuk başlıklı komitelerde yer alan öğrencilerimiz, ülkemizde ve dünyadaki sorunlara diğer okul öğrencileriyle birlikte çözüm önerilerini ortaya koydular.  Bu önerileri genel kurulda tartışarak takım ruhu için çalışmanın örneklerini sundular. Sosyal Bilimler Zümre Başkanı ve Coğrafya Öğretmeni Ercan Kılınç’ın da öğrencilerimize danışman öğretmen olarak eşlik ettiği çalıştayda öğrencilerimiz eğlenmesini de bildiler.